Dierproef-vrije en natuurlijke verzorgingsproducten zonder SLS, SLES, PEG, PARABENEN die u naar eigen wens kunt samenstellen met de toevoeging van 100% etherische oliën. Bijvoorbeeld een bodylotion met pure rozengeur? Een shampoo met lavendel en tea tree? Douchegel met citroen en munt? Gezichtsolie met geranium en roos? Massage olie met eucalyptus en laurier? De mogelijkheden zijn enorm. 

Bij FemmeSense in Bergen op Zoom zijn er 100% pure en onverdunde etherische oliën te koop. Stuur mij een mail naar info@barsfemke.nl voor de prijzen van de olie naar keuze. 

Bijvoorbeeld lavendel, tea tree, cederhout, eucalyptus, frankincense (wierook), munt, patchoeli, sandelhout, tijm, ylang ylang, rozemarijn, geranium, may chang, jasmijn, kamille, laurier, citroen maar nog vele anderen zijn bij mij te koop. 

Je kunt thuis een unieke shampoo, conditioner, douchegel, handzeep, gezichtscrème, gezichts- tonic, hand- of voetcrème en bodylotion maken door uw favoriete etherische oliën toe te voegen. 

Verzorgende conditioner met vitamine B5 500ml €7,99. Deze is geschikt voor alle haartypen, SLS-vrij, SLES-vrij, PEG-vrij. Geen parabenen en dierproefvrij.

Shampoo en douchegel in één op plantaardige basis. 500ml €9,99 Deze is geschikt voor alle huidtypen. SLS-vrij, SLES-vrij, PEG-vrij. Geen parabenen en dierproefvrij. 

Shampoo + Conditioner voor €14,99.

De prijs van etherische oliën is erg verschillend, rozenolie is bijv heel erg kostbaar, terwijl lavendelolie heel betaalbaar is. Dus als u interesse heeft in een of meerdere oliën dan kunt u mij mailen met uw wensen.