• Op afspraak ma-vr 10.00-18.00
  • Kom tot rust bij FemmeSense
  • Tijd voor jezelf
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Mijn naam is Femke en ik ben de eigenaar van FemmeSense. 

Ik geef sinds 2016 Access Bars™ behandelingen en andere bodyprocessen van Access Consciousness, energetische Ankh healingen en bewustzijnscoaching in Bergen op Zoom. Door mijn positieve instelling, levenservaring en empathisch vermogen ben ik goed in staat om mensen te helpen het leven te creëren dat ze wensen en om mensen bewust te maken van hun eigen kracht.

 

Mijn praktijkruimte is licht, geeft rust en is een echte krachtplek waar volop ruimte is voor jouw innerlijke groei. Door het gebruik van mijn Ankh, een piramide ( beiden healing tools) en zuivere intentie is het ervaren van een ontspannende sessie zeker aan te raden. Je bent van harte welkom in Bergen op Zoom.  

 

Het geeft mij voldoening en energie om een bijdrage te kunnen zijn voor anderen om hun kracht terug te vinden en om meer bewustzijn, plezier, gemak en verandering te creëren.

Mail: info@barsfemke.nl

Tel: +31 (0)6-38757718 via Signal / Telegram / WhatsApp (Femke FemmeSense)

Instagram @puur_femke 

Werktijden: maandag-vrijdag op afspraak tussen 10.00 en 18.00. De sessies worden gegeven in Bergen op Zoom. Sessies op locatie en buiten openingstijden of in het weekend zijn mogelijk tegen meerprijs. 

Praktijk adres: Bijsterveld 43, Bergen op Zoom. 
U kunt gratis parkeren.

BETALING: GRAAG CONTANT of via een betaalverzoek in overleg.

 

Kvk nr: 61193135