• Op afspraak di-vr 10.00-17.00
  • Kom tot jezelf bij FemmeSense
  • Ontspanning, bewustwording en healing
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Mijn naam is Femke Haerens en ik ben de eigenaar van FemmeSense. 

 

Ik geef sinds 2016 Access Bars™ behandelingen en andere bodyprocessen van Access Consciousness, energetische lichaamsbehandelingen, Ankh healingen en bewustzijnscoaching in Bergen op Zoom. Door mijn positieve instelling, levenservaring, (hoog)gevoeligheid en empathisch vermogen ben ik goed in staat om mensen te helpen en om mensen bewust te maken van hun eigen kracht.

 

Mijn praktijkruimte is licht, geeft rust en is een echte krachtplek waar volop ruimte is voor jouw innerlijke groei. Je bent van harte welkom bij FemmeSense in Bergen op Zoom.  

 

Ik help jou vanuit mijn gevoel vooruit te komen, negatieve emoties los te laten, te groeien, je beter te voelen, je zelfverzekerder en je gezonder en fitter te voelen.

 

Het geeft mij voldoening en energie om een bijdrage te kunnen zijn om samen met mijn klanten meer bewustzijn, plezier, gemak, gezondheid, (zelf)liefde en verandering te creëren.

 

Mail: info@barsfemke.nl

 

Tel: +31 (0)6-38757718 via Signal / Telegram / WhatsApp (Femke FemmeSense)

 

Instagram @puur_femke 

 

Werktijden: dinsdag-vrijdag op afspraak tussen 10.00 en 18.00. De sessies worden gegeven in Bergen op Zoom. Sessies op locatie en buiten openingstijden of in het weekend zijn mogelijk tegen een meerprijs van €20.Praktijk adres: Bijsterveld 43, Bergen op Zoom. 
U kunt gratis parkeren.

 

BETALING: GRAAG CONTANT of via een betaalverzoek in overleg.

 

Kvk nr: 61193135

#accessconsciousness #accessbars #barsfemke #accessbarsfemke #barsbergenopzoom #opladen #resetten #tijdvoorjezelf #bewustzijn  #accessbarsbehandelingbergenopzoom #stressrelease #soulbodyfusion #soulbodyfusionbergenopzoom