Energetische Face & Body Lift:

Hands-on lichaamsproces ter bevordering van ontspanning en verjonging van gezicht, hals en nek, vermindering rimpels en lijntjes, vermeerdering van energie, verstevigen en verjonging van het gehele lichaam, vitaliserende werking en is vaak al na 1 sessie zichtbaar in het gezicht.

Tijdens deze sessie worden ook Bars® punten aangeraakt die de energie van opvattingen en overtuigingen bevatten die jij hebt over je lichaam en ouder worden.

Deze behandeling verjongt, verstevigt, vitaliseert, regenereert en ontspant tegelijk. Vaak is deze behandeling al zichtbaar na een sessie. Echter voor nog meer resultaat, raad ik een kuur aan.


Om het lichaam beter in staat te stellen deze bijzondere energieën te ontvangen raad ik aan altijd een Bars sessie te hebben gedaan voordat u deze behandeling wil ontvangen maar het is niet verplicht. 

De investering in

1 sessie van 30 min is € 35

1 sessie van 45 min is € 49

1 sessie van 1 uur is € 65

PROEFSESSIE 30 MIN € 27,50

 

3 sessies van 1 uur in €139 in 3 weken

3 sessies van 1 uur is €169 in 6 weken.

6 sessies van 1 uur is €299 in 12 weken.

Wilt u sessies kunnen weggeven, bijv als cadeaubon of wilt u wisselen van sessies, dan kunt u een strippenkaart kopen die 1 jaar geldig is en waar u als gezin gebruik van kunt maken. Deze strippenkaart heeft 10 sessies en één sessie is ook gelijk aan twee kindsessies. Investering €499 ineens maar vraag naar de mogelijkheden voor termijnbetaling. 

 

JAARABONNEMENT ZIE TARIEVEN EN ACTIES