Access Bars sessie:

De Bars® zijn energiebanen die door mij in werking worden gezet door een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Tijdens de sessie wordt door de aanraking van de punten elektrische lading losgelaten van de beperkende gedachten, ideeën, overwegingen, aannames en oordelen die jij had. Deze ontlading zorgt ervoor dat je je na iedere sessie relaxter, lichter en vrolijker voelt en daardoor beter keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. Het loslaten van stress-energie zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en rust voelt in je hoofd & lijf.

Mensen kunnen zich beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen en kunnen positiever denken. Ook op de werkvloer zorgt dit voor minder stress, betere communicatie, meer productiviteit en een betere werksfeer. 
Een Bars sessie kun je zien als een reset. Als het opschonen van je computer, alles wat je trager en vermoeider maakt, wordt verwijderd en er komt letterlijk en figuurlijk ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren. 

Aroma- Bars sessie

Een Bars sessie van 1 uur in combinatie met aromatherapie. De heerlijke geur wordt tijdens de behandeling verspreid door een aroma diffuser. Tijdens de sessie kunt u extra ontspannen omdat de helende effecten van de 100% pure etherische oliën het stress release proces ondersteunen. Als de moleculen van etherische oliën worden ingeademd, resoneren ze met het weefsel van het lichaam en verhogen onze trillingsfrequentie. Hoe hoger je frequentie, hoe beter je je voelt. 


Een Bars of Aroma Bars sessie bij FemmeSense duurt 1 uur en de investering is €60 (ex BTW zie tarieven en acties).


3 x Bars in 3 weken. Persoonsgebonden strippenkaart. €100

6 x Bars in 12 weken €225. 

12 x Bars in 1 jaar €499

Voor alle strippenkaarten geldt: contante betaling na de eerste sessie. 

 

Bars voor babies en kinderen: 

Bars zijn erg geschikt voor babies die een traumatische bevalling ervaren hebben, slecht slapen, veel huilen en overprikkeld zijn.

Ook voor kinderen, jongeren die zich makkelijk zorgen maken, veel nadenken (ook over dingen die eigenlijk niet voor hen bedoeld zijn) kinderen die perfectionistisch, hooggevoeligheid en bij kinderen met ADHD, slaapproblemen, angst en onzekerheid. 
Bars sessie zijn uitermate effectief bij pubers, het geeft zelfvertrouwen en zorgt voor meer concentratie. 

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden, het is een stille sessie tenzij de klant zélf wil praten.
Een Bars-sessie duurt 15-20 min bij babies en kinderen t/m 4 jaar en een half uur bij kinderen/jongeren van 5 t/m 16 jaar. 

Tarief kinderen €30.

Strippenkaart   3 x Bars  €75  6 weken geldig.

Strippenkaart 12 x Bars  €250  1 jaar geldig.