Access Bars behandeling:

De Bars® zijn energiebanen die door mij in werking worden gezet door een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Tijdens de sessie wordt door de aanraking van de punten energetische lading losgelaten van gedachten, emoties, ideeën, overwegingen en oordelen die jij hebt of waar hebt gemaakt. Deze ontlading zorgt ervoor dat je je na iedere sessie relaxter, lichter en vrolijker voelt en daardoor beter keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. Het loslaten van o.a. stress-energie kan ertoe leiden dat je volledig kunt ontspannen en rust voelt in je hoofd & lijf. Ben je overspannen of heb je een burn-out dan zal een serie behandelingen zeker een bijdrage voor je zijn. 
Omdat je datgene loslaat wat jou beperkt, zul je je zelfverzekerder en krachtiger gaan voelen en zul je meer plezier en gemak kunnen kiezen omdat je gaat leven vanuit mogelijkheden ipv beperkingen. Je gaat leven vanuit een hele andere realiteit dan je ooit kon bedenken. 

Een Bars behandeling kan perfect gecombineerd worden met een specifiek bodyproces van Access dat een enorme bijdrage kan zijn bij het verminderen van klachten door PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) of klachten zoals hyperventilatie en angstaanvallen zonder dat men weet wat de trigger is. Deze behandeling is een bijdrage bij zowel emotioneel trauma als fysieke klachten. Gebeurtenissen die als de dag van gisteren kunnen worden teruggehaald met dezelfde traumatische beleving, emoties als destijds. Dit kan iets recents zijn maar ook een situatie van heel lang geleden.  

Mensen kunnen zich beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen en kunnen positiever denken. Ook op de werkvloer zorgt dit voor minder stress, betere communicatie, meer productiviteit en een betere werksfeer. 
Een Bars behandeling kun je zien als een reset. Als het opschonen van je computer, alles wat je trager en vermoeider maakt, wordt verwijderd en er komt letterlijk en figuurlijk ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren. 

Bars met aroma diffuser

Een Bars behandeling in combinatie met aromatherapie. De heerlijke geur wordt tijdens de behandeling verspreid door een aroma diffuser. Tijdens de sessie kunt u extra ontspannen omdat de helende effecten van de 100% pure etherische oliën het stress release proces ondersteunen. Als de moleculen van etherische oliën worden ingeademd, resoneren ze met het weefsel van het lichaam en verhogen onze trillingsfrequentie. Hoe hoger je frequentie, hoe beter je je voelt. De prijs is gelijk aan een reguliere Bars behandeling. 

 

Bars behandeling van 45 min                 € 49
Bars behandeling van 1 uur                    € 65
Bars PTSS, trauma behandeling 1 uur  € 69

 

Strippenkaart 3 maanden geldig :

6 x Bars 45 min                                     € 225

6 x Bars 1 uur                                        € 299

 

Strippenkaart 12 maanden geldig     

12 x Bars 45 min                                   € 375

12 x Bars 1 uur                                      € 499

 

Als je een losse sessie betaalt en binnen één week beslist om een strippenkaart te nemen, haal ik dat bedrag van de strippenkaart af en telt de losse sessie als de eerste behandeling. 

 

JAARABONNEMENT 1 BEHANDELING* vanaf 18 JAAR. BETALING PER MAAND. 

1 Bars sessie 45 min per maand € 35

1 Bars sessie 1 uur  per maand   € 45

 

U mag het jaarabonnement samen met één ander vooraf opgegeven persoon delen. 

*De sessies worden per maand ingepland tenzij de maandelijkse betaling voldaan is. Betaling gaat via betaalverzoek of u dient zelf een automatische betaling in te stellen bij uw bank. U gaat met het jaarabonnement een betalingsverplichting aan van 12 maanden, dit abonnement loopt automatisch af na 1 jaar. 

 

Voor alle strippenkaarten geldt: contante betaling na de eerste sessie.

LET OP:

Maak je geen gebruik van alle sessies tijdens de geldigheidsduur van een strippenkaart dan kun je deze nog wél ontvangen maar dan betaal je €20 bij voor sessies van 1 uur en €10 voor kindsessies van 30 minuten. 

 

 

Bars voor babies en kinderen: 

Bars zijn erg geschikt voor babies die een traumatische bevalling ervaren hebben, slecht slapen, veel huilen en overprikkeld zijn.

Ook voor kinderen, jongeren die zich makkelijk zorgen maken, veel nadenken (ook over dingen die eigenlijk niet voor hen bedoeld zijn) kinderen die perfectionistisch, hooggevoeligheid en bij kinderen met ADHD, slaapproblemen, angst en onzekerheid. 
Bars sessie zijn uitermate effectief bij pubers, het geeft zelfvertrouwen en zorgt voor meer concentratie. 

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden, het is een stille sessie tenzij de klant zélf wil praten.
Een Bars-sessie duurt 15-20 min bij babies en kinderen t/m 4 jaar en een half uur bij kinderen/jongeren van 5 t/m 16 jaar. Tarief babies €20. 

Tarief kinderen €29

Strippenkaart   6 x Bars  €149   12 weken geldig.

Strippenkaart 12 x Bars  €249     1 jaar geldig. 

 

JAAR ABONNEMENT* KIND JONGEREN T/M 16 JAAR

 

1 BARS BEHANDELING PER MAAND   € 22.50

2 BARS BEHANDELINGEN  PER MAAND € 40

 

*De sessies worden per maand ingepland tenzij de maandelijkse betaling voldaan is. Betaling gaat via betaalverzoek of u dient zelf een automatische betaling in te stellen bij uw bank. U gaat met het jaarabonnement een betalingsverplichting aan van 12 maanden, dit abonnement loopt automatisch af na 1 jaar. 

 

LET OP:

Heb je een of meerdere sessies niet op tijd ingepland, d.w.z. binnen de geldigheidsduur van de strippenkaart, dan kun je deze nog wél ontvangen maar betaal je €10 bij per sessie.