BARS SESSIE:

De Bars® zijn energiebanen die door mij in werking worden gezet door een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Tijdens de sessie wordt door de aanraking van de punten elektrische lading losgelaten van de beperkende gedachten, ideeën, overwegingen, aannames die jij had. Deze ontlading zorgt ervoor dat je je na iedere sessie relaxter, lichter en vrolijker voelt en daardoor beter keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. Het loslaten van stress-energie zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en rust voelt in je hoofd & lijf. Mensen ervaren minder angst, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen en kunnen positiever denken.
Zie het als opschonen van je computer, alles wat je trager en vermoeider maakt, wordt verwijderd.


BARS VOOR BABIES EN KINDEREN:
 

Bars zijn erg geschikt voor babies die een traumatische bevalling ervaren hebben, slecht slapen, veel huilen en overprikkeld zijn.

Ook voor kinderen, jongeren die zich makkelijk zorgen maken, veel nadenken(ook over dingen die eigenlijk niet voor hen bedoeld zijn) kinderen die perfectionistisch, hooggevoeligheid en bij kinderen met ADHD, slaapproblemen, angst en onzekerheid. 

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden, het is een stille sessie tenzij de klant zélf wil praten. Een Bars-sessie duurt 1 uur bij volwassenen, 15-20 min bij babies en kinderen t/m 4 jaar en een half uur bij kinderen/jongeren van 5 t/m 16 jaar. 

 

MTVSS

Hands-on lichaamsproces dat kan helpen bij het stimuleren en versterken van het immuun systeem en het in balans brengen en verlevendigen van de volgende lichaamssystemen: stofwisseling, ademhaling, zenuwstelsel, skelet en spieren, spijsvertering, lymfe en hormoonhuishouding. Over het algemeen een boost voor je immuunsysteem, meer energie, verlichting en vermindering van allerlei pijn- en andere aanhoudende klachten. Heb je een zwak immuunsysteem door zware medicijnen, een ernstige ziekte zoals bijv. kanker, is deze behandeling heel fijn om als aanvulling op een reguliere behandeling te hebben. Ook goed bij herstellen van blessures en rugklachten.  

 

ENERGETISCHE FACE EN BODY LIFT:

Hands-on lichaamsproces ter bevordering van ontspanning en verjonging van gezicht, hals en nek, vermindering rimpels en lijntjes, vermeerdering van energie, verstevigen en verjonging van het gehele lichaam, vitaliserende werking en is vaak al na 1 sessie zichtbaar in het gezicht. Tijdens deze sessie worden ook Bars® punten aangeraakt die de energie van opvattingen en overtuigingen bevatten die jij hebt over je lichaam en ouder worden.

 

ELIMINATIE VAN ANGST & BOOSHEID:

Ontspannend lichaamsproces om vastzittende energie van angst en boosheid uit het lichaam te verwijderen. Effect: enorme innerlijke rust en kalmte in je hele lichaam, vermindering van stress-gerelateerde klachten; hoofdpijn en klachten aan maag- en darmen.

 

BEGELEIDING VAN VOLWASSENEN EN KINDEREN BIJ SCHEIDING

 

Meer info volgt.

 

Bel of stuur een bericht voor meer info of een afspraak op

+31 (0)638757718