Access Bars class

 

Weet jij hoe het is om een Bars sessie te ontvangen en weet jij ook hoe fijn dat is en wat dat met jou doet? Wil je dit heerlijke ontspannende proces zelf leren zodat je jouw kinderen, partner lekker thuis een Bars sessie kan geven? Dat kan als je een Bars class hebt gevolgd bij een Bars Facilitator.

Tijdens de Bars Class krijg je twee keer een Bars sessie en geef je twee keer. Je krijgt een instructievideo te zien van de oprichters van Access Consciousness, Gary Douglas en Dr. Dain Heer en je krijgt een duidelijke instructiekaart mee naar huis om te gaan oefenen met de Bars plus een reader over De Bars en Access. Tijdens de dag is er koffie, thee, water, sap, fruit en volop zoete en zoute versnaperingen. 

 

Wil jij dit proces leren en iedere keer als jij dit geeft zelf profiteren van het feit dat ontvanger én gever van Bars de energie van beperkende gedachten, ideeën,  opvattingen, overtuigingen los kunnen laten? 

Wil jij Bars uitwisselen, zgn. Bars Swap, met andere Bars practitioners? Dat kan zodra je de eerste Bars class hebt gevolgd. 

 

De Bars leer je op één dag en de investering is €300 voor de eerste class en €150 bij een herhaling.

Deze prijzen zijn vastgesteld door Access Consciousness en bij iedere facilitator gelijk

 

Wil jij de Access Bars leren bij Femke | FemmeSense in Bergen op Zoom of omgeving? Heb je vrienden/ vriendinnen, partner, familie/kennissen die ook Bars willen leren en wil je dat ik de class aan dit selecte groepje ( 4 personen) geef en naar jou toe kom ?

Laat het me weten!

 

Stuur me een bericht of bel me op +31(0)638757718.