Bars voor alle leeftijden: 

Voor kleine kinderen die veel huilen, vaak en snel boos zijn, die onrustig en druk zijn, onzeker zijn, slecht slapen. Ook bij vage lichamelijke klachten, buikpijn of hoofdpijn, heeft deze sessie vaak effect. 

Voor pubers die niet goed in hun vel zitten, veel piekeren, veel overdenken, verdrietig of neerslachtig zijn, die snel boos worden, kinderen die perfectionistisch, hooggevoeligheid en kinderen met ADHD, ADD, slaapproblemen, angst en onzekerheid kan een Bars sessie een hele grote bijdrage zijn. 


Bars sessie zijn uitermate effectief bij pubers, het geeft zelfvertrouwen en zorgt voor meer concentratie en voor meer bewustzijn over hun innerlijke kracht.

Bars zijn geschikt voor alle leeftijden, dus zelfs ook voor babies die slecht slapen, onrustig zijn door bijv.een traumatische bevalling. Voor kindjes die veel huilen en overprikkeld zijn.

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden maar mag wel. Je ligt met kleding aan op een massagetafel en je vader of moeder kan erbij blijven tijdens de sessie. 

Kinderen  4-12 jaar           30 min   € 30

2 x Bars sessie  1 maand geldig € 50.

 

Pubers    13-17 jaar*         45 min  € 40

2 x Bars sessie  1 maand geldig € 70

 

Babies      0- 3 jaar             20 min  € 20

 

*Het is niet verplicht om een sessie van 45 min te doen in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar. 30 min of een uur kan ook. 

 

Strippenkaart 30 min. sessies:

12 x Bars €250  12 maanden geldig

 

Strippenkaart 45 min. sessies:

12 x Bars € 300 12 maanden geldig