Bars voor alle leeftijden: 

Voor kleine kinderen die veel huilen, vaak en snel boos zijn, die onrustig en druk zijn, onzeker zijn, slecht slapen. Ook bij vage lichamelijke klachten, buikpijn of hoofdpijn, geeft deze sessie effect. 

Voor pubers die veel piekeren, veel overdenken, die snel boos worden, kinderen die perfectionistisch, hooggevoeligheid en kinderen met ADHD, ADD, slaapproblemen, angst en onzekerheid kan een Bars sessie een hele grote bijdrage zijn. 
Bars sessie zijn uitermate effectief bij pubers, het geeft zelfvertrouwen en zorgt voor meer concentratie en voor meer bewustzijn over hun innerlijke kracht.

Bars zijn geschikt voor alle leeftijden, dus zelfs ook voor babies die slecht slapen, onrustig zijn door bijv.een traumatische bevalling. Voor kindjes die veel huilen en overprikkeld zijn.

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden maar mag wel. Je ligt met kleding aan op een massagetafel en je vader of moeder kan erbij blijven tijdens de sessie. 

Kinderen  4-12 jaar           30 min   € 30

2 x Bars sessie  1 maand geldig € 50.

 

Pubers    13-17 jaar*         45 min  € 40

2 x Bars sessie  1 maand geldig € 70

 

Babies      0- 3 jaar             20 min  € 20

 

 

*Het is niet verplicht om een sessie van 45 min te doen in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar. Als een kind het niet prettig vindt om langer dan 30 min te liggen of juist een uur zou willen, kan dat uiteraard ook maar uit ervaring weet ik dat pubers al iets meer los te laten hebben dan kleine kinderen, vandaar dat deze optie bestaat. 

Strippenkaart 30 min. sessies:

12 x Bars €249  12 maanden geldigStrippenkaart 45 min. sessies:

12 x Bars € 299 12 maanden geldig