Access Bars sessie:

De Bars® zijn energiebanen die door mij in werking worden gezet door een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Tijdens de sessie wordt door de aanraking van de punten energetische lading losgelaten van gedachten, emoties, ideeën, overwegingen en oordelen die jij hebt of waar hebt gemaakt. Deze ontlading zorgt ervoor dat je je na iedere sessie relaxter, lichter en vrolijker voelt en daardoor beter keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. Het loslaten van o.a. stress-energie kan ertoe leiden dat je volledig kunt ontspannen en rust voelt in je hoofd & lijf. Ben je overspannen of heb je een burn-out dan zal een serie behandelingen zeker een bijdrage voor je zijn. 
Omdat je datgene loslaat wat jou beperkt, kun je je zelfverzekerder en krachtiger gaan voelen en kun je meer plezier en gemak ervaren omdat je gaat leven vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Je gaat leven vanuit een hele andere realiteit dan je ooit kon bedenken. 

Een Bars behandeling kan perfect gecombineerd worden met een specifiek bodyproces van Access dat een enorme bijdrage kan zijn bij het verminderen van klachten door PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) of klachten zoals hyperventilatie en angstaanvallen zonder dat men weet wat de trigger is. Deze sessie kan een bijdrage zijn bij zowel emotioneel trauma als fysieke klachten. Gebeurtenissen die als de dag van gisteren kunnen worden teruggehaald met dezelfde traumatische beleving, emoties als destijds. Dit kan iets recents zijn maar ook een situatie van heel lang geleden.  

Mensen kunnen zich beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen en kunnen positiever denken. Ook op de werkvloer zorgt dit voor minder stress, betere communicatie, meer productiviteit en een betere werksfeer. 
Een Bars behandeling kun je zien als een reset. Als het opschonen van je computer, alles wat je trager en vermoeider maakt, wordt verwijderd en er komt letterlijk en figuurlijk ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren. 

Bars behandeling 45 min                 € 50


Bars behandeling 60 min                 € 65


Bars behandeling 90 min                 € 99

Bars PTSS behandeling                   € 70

 

2 x Bars 60 min € 100   4 weken geldig

Strippenkaart 12 maanden geldig   

 

12 x Bars 45 min                                   € 375

12 x Bars 1 uur                                      € 499

12 x Bars 90 min                                   € 749

Als je een losse sessie betaalt en binnen één week beslist om een strippenkaart te nemen, haal ik dat bedrag van de strippenkaart af en telt de losse sessie als de eerste behandeling. 

 

JAARABONNEMENT 1 BEHANDELING* vanaf 18 JAAR. BETALING PER MAAND. 

1 Bars sessie 45 min per maand  € 35

1 Bars sessie 1 uur  per maand    € 45

U mag het jaarabonnement samen met één ander vooraf opgegeven persoon delen. 

*De sessies worden per maand ingepland als de maandelijkse betaling voldaan is. Betaling gaat via betaalverzoek of u dient zelf een automatische betaling in te stellen bij uw bank. U gaat met het jaarabonnement een betalingsverplichting aan van 12 maanden, dit abonnement loopt automatisch af na 1 jaar. 

Voor alle strippenkaarten geldt: contante betaling na de eerste sessie.