• Op afspraak di-vr 10.00-17.00
  • Kom tot jezelf bij FemmeSense
  • Ontspanning, bewustwording en healing
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Coaching en gesprekken

Soms zit het gewoon even niet mee in het leven, of lijkt het zo door de manier waarop we tegen dingen en situaties aankijken.
Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat je niet goed in je vel zit en je ondanks dat je je best doet, geen stap verder komt.

Soms kun je je zorgen niet uiten of delen bij vrienden of familie. Dan is het fijn als je toch je verhaal kwijt kunt bij iemand die verder van je af staat. Denk aan scheiding, problemen met je partner of kinderen, problemen op de werkvloer, financiële problemen, ziekte of burnout.

Ik ben in staat om naar je te luisteren en indien nodig advies te geven doordat ik werk vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Je kunt bij mij in vertrouwen vertellen waar je mee zit en we kunnen deze gesprekken ook combineren met andere sessies die ik aanbied.  Door samen te kijken wat jij nodig hebt en uit te vinden waar jouw kracht ligt, kunnen we werken aan een oplossing.  

Kindercoaching of gesprekken

Doordat ik mijn gevoel, intuïtie en ervaring gebruik ben ik goed in staat om kinderen aan te voelen en een gesprek met ze te hebben. Belangrijk is dan wel dat het kind vrij kan spreken en dus niet in het bijzijn van de ouder moet praten. Kinderen kunnen bij mij hun hart luchten en samen met de hulpvraag van de ouder, die we in een intakegesprek bespreken, kan ik samen met het kind naar een oplossing of verbetering toe werken. Ik ben van mening dat een combinatie van gesprekken en Bars of andere energetische sessies ideaal is voor kinderen en pubers.

Soms is het alleen al fijn als een kind even kan praten tegen iemand die niet bij een situatie betrokken is.  Denk aan situaties als pesten, echtscheiding, school, onzekerheden of ziekte/overlijden van een familielid.  

 

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK VIA WHATSAPP +31638757718