• Op afspraak ma-vr 10.00-18.00
  • Kom tot rust bij FemmeSense
  • Tijd voor jezelf
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Deze tweebenige Ankh is speciaal voor mij gemaakt en is volledig op mijn energie, mijn licht en ziel afgestemd. Deze Ankh is verbonden met kosmische energie en helende, hoge energie. Een Ankh, is een zeer krachtig instrument en een prachtig symbool uit Atlantis en de grote piramides in Gizeh maar dezelfde energie stroomt ook via mijn handen omdat ik een kanaal ben om deze helende energie aan anderen door te geven. De Ankh is een versterker van energie. Door er met de juiste zuivere intentie mee te werken, zorgt de Ankh energie voor healing. 

 

Ik kan met mijn Ankh tijdens de sessie blokkades verminderen of verwijderen en helende energie sturen. Dit kan bijvoorbeeld op de chakra's als deze geblokkeerd zijn. Geblokkeerde chakra's zorgen weer voor lichamelijke klachten. 

De Ankh sessie is meestal  geen standaard behandeling en is volledig afhankelijk van jouw klachten.

Denk aan spanningshoofdpijn, ontstekingen, pijnlijke gewrichten, klachten aan organen (nieren, lever, maag, darmen, pijnbestrijding, Klachten aan de longen, astma, altijd kou hebben en te weinig energie maar ook bij opvliegers.  

De Ankh is ook goed in te zetten bij  pubers die vast zitten en slecht in hun vel zitten. 

Geef dus vooraf duidelijk jouw klachten aan en wat jouw intentie van de behandeling is. 

 

 

-De Ankh kan helpen om emotionele of lichamelijke overbelasting te verminderen of te verwijderen. 

-Meer balans en ongewenste patronen doorbreken.

-De Ankh sessie kan zorgen voor ontwaking en inzicht in jouw zielsmissie. 

- De Ankh energie opent het hart en zal helpen om inzicht in jezelf te krijgen en voor meer bewustzijn. 

-De Ankh zorgt voor verminderen van pijn en andere lichamelijke klachten.

Ik kan met de Ankh zelf of met de Ankh energie via mijn handen werken. Dat zal per persoon en behandeling verschillen, ik volg bij iedere sessie mijn intuïtie. De energie is erg krachtig en zal bij mij altijd stromen om te helen.

De energie van de Ankh en de piramide die aanwezig zijn in mijn praktijkruimte zullen automatisch ook effect hebben tijdens alle andere sessies die ik geef, zoals de Access Bars + Bodyprocessen. Het kan dat ik de Ankh ook tijdens die behandelingen 'moet' gebruiken. Dit versterkt het proces alleen maar.