• Op afspraak di-vr 10.00-17.00
  • Kom tot jezelf bij FemmeSense
  • Ontspanning, bewustwording en healing
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Access Bars sessie:

Een Bars behandeling kun je zien als een heerlijke ontspanningsbehandeling alsof je een massage hebt gehad. Een ideale behandeling om even te ontsnappen aan de drukke wereld waarin we leven en de perfecte manier voor hsp-ers, hooggevoeligen om het overschot aan prikkels ( energie) op een eenvoudige manier te verwijderen. 

Een Bars behandeling is als een reset, ctrl-alt-del: zoals het opschonen van je computer, alles wat je trager, drukker, onstabieler en vermoeider maakt, wordt verwijderd en er komt letterlijk en figuurlijk ruimte om je goed en blij te voelen en nieuwe dingen te gaan doen die jou energie geven. 

Mensen kunnen zich na een Bars behandeling beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen, voelen zich gelukkiger, rustiger en kunnen positiever denken.

Ook op de werkvloer zorgt een Access Bars sessie voor minder stress, minder ziekteverzuim, betere communicatie, meer productiviteit en een betere werksfeer. 

 

Door het zachtjes aanraken van de 32 Bars punten op jouw hoofd tijdens een Access Bars sessie gebeurt er iets bijzonders. Jouw hersenactiviteit zal dalen. De hersenen veranderen naar een andere staat, theta, hetzelfde als bij meditatie. Het altijd overactieve gedeelte komt tot rust en kan zolang de sessie duurt (en zelfs daarna) pauzeren. Tegelijkertijd zal door mijn aanraking (zware en beperkende) energie ontladen. Hierdoor kun je je zowel mentaal als fysiek herboren voelen, ook na één sessie.

 

Stel je voor dat je bij iedere sessie, meer en meer op kunt ruimen wat jou niet meer dient.

Bijv. Angst, piekeren, overdenken, negatieve gevoelens, boosheid, frustratie, onmacht, oordelen, overtuigingen, (hoog)gevoeligheid, stress, zorgen, concentratieproblemen, hyperactiviteit, vermoeidheid, slapeloosheid, klachten, pijn, onzekerheid, besluiteloosheid.

De ontlading tijdens de Bars sessie zorgt ervoor dat je je iedere keer relaxter, lichter, krachtiger en vrolijker voelt en daardoor beter keuzes kunt maken die goed zijn voor jou.

PTSS: Een Bars behandeling kan perfect gecombineerd worden met een specifiek bodyproces voor het verminderen van klachten door PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) of klachten zoals hyperventilatie en angstaanvallen zonder dat men weet wat de trigger is.

Deze PTSS sessie kan een bijdrage zijn bij zowel emotioneel trauma als fysieke klachten. Gebeurtenissen die als de dag van gisteren kunnen worden teruggehaald met dezelfde traumatische beleving, emoties als destijds. Dit kan iets recents zijn maar ook een situatie van heel lang geleden.  


MAAK SNEL EEN AFPSRAAK VIA WHATSAPP +31638757718

 

Reken erop bij het boeken van de sessie dat je ongeveer een half uur extra kwijt bent.