Soul Body Fusion®

NIEUW bij FemmeSense

Het is een behandeling, die direct werkt en op een fijne manier diep doordringt. Door verdriet, boosheid, angst, teleurstelling, frustratie, trauma in ons leven, is bij meesten van ons de ziel steeds verder verwijderd geraakt van ons lichaam. Hierdoor heb je het gevoel dat je niet echt verder komt in je leven en dat niks lukt wat je eigenlijk heel graag wil. Je kunt je bijv. niet lekker in je vel voelen; gefrustreerd, verdrietig, angstig, ongelukkig en uiteindelijk ook lichamelijke klachten krijgen; stress, depressie, burnout, ziekte. Door de Soul Body Fusion® sessies word je meer bewust, en kun je afstemmen op jouw levenskracht en zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je alles kunt kiezen wat je echt wilt. Ook voor kinderen en pubers is dit een hele fijne behandeling waardoor ze sneller meer zelfvertrouwen krijgen, gelukkiger zijn en meer plezier kunnen hebben en kunnen genieten van het leven, zoals het hoort. 

 

Bij een Soul Body Fusion® sessie in mijn praktijk zit je in een stoel tegenover mij.

De gehele sessie neemt ongeveer 30 tot maximaal 45 minuten in beslag
Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Daartussen nemen we even pauze om wat water te drinken en te praten over jouw ervaring. 
Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (ziel) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

 

Door de founder Janette Crowley wordt altijd een serie van 3 sessies aangeraden in een tijdsbestek van 3 weken. Een serie van 3 sessies is optimaal om het proces van versmelting te voltooien. 

Je kunt kiezen voor sessies in mijn praktijk, wat mijn persoonlijke voorkeur heeft maar op afstand is ook mogelijk. We spreken dan samen een tijdstip af waarop ik de sessie zal doen. Dit zou evt. ook kunnen m.b.v. (video)bellen. 

 

Investering:

3 sessies in mijn praktijk € 140

Losse sessie in mijn praktijk €50

Strippenkaart 6 sessies in 3 maanden €225 

 

Op afstand :

De eerste sessie vindt bij voorkeur plaats in de praktijk, de andere twee worden op afstand gegeven maar als je liever alle sessies op afstand krijgt, is dat uiteraard mogelijk.  

3 sessies € 125

Losse vervolgsessie afstand €40. 

Strippenkaart 6 sessies in 3 maanden €200.

( 1 fysiek, 5 op afstand)