Dierproef-vrije en biologische verzorgingsproducten zonder SLS, SLES, PEG, PARABENEN die u naar eigen wens kunt samenstellen met de toevoeging van 100% etherische oliën. Bijvoorbeeld een bodylotion met pure rozengeur? Een shampoo met lavendel en tea tree? Douchegel met citroen en munt? Gezichtsolie met geranium en roos? Massage olie met eucalyptus en laurier? De mogelijkheden zijn enorm. 

 

Bij FemmeSense  zijn er 100% natuurzuivere en onverdunde etherische oliën te koop op bestelling. Bijvoorbeeld lavendel, tea tree, cederhout, eucalyptus, frankincense (wierook), munt, patchoeli, sandelhout, tijm, ylang ylang, rozemarijn, geranium, jasmijn, kamille, laurier, citroen en nog vele anderen. Vraag gerust als u een olie zoekt. 

Deze producten kunnen voor jou als klant naar eigen wens, soort basisshampoo, soort basis douchegel, soort basisolie, soort bodylotion, soort creme,  samengesteld worden met een combinatie van 100% pure etherische oliën die zelf uitkiest. 
Zo kun je zelf een unieke shampoo, conditioner, douchegel, handzeep, gezichtscrème, gezichts- tonic, hand- of voetcrème en bodylotion maken.  

Heeft u interesse in een verzorgingsproduct dat u zelf samenstelt? Stuur me een mail met uw wensen.

De prijzen zijn niet vast, dit komt omdat het afhankelijk is van de basisproducten en de etherische oliën die u wenst. 


Aromadiffuser met LED licht en WiFi, bedienbaar met een app op je smartphone, 550ml, werkt op stroom en met een ultrasone techniek: via trilling wordt het water in combinatie met de toegevoegde druppels essentiële olie omgevormd tot een zeer fijne nevel welke vocht in de lucht brengt. Het aromatherapeutische effect is bijzonder omdat de oliën zeer fijn verneveld worden en snel door de ruimte worden verspreid. Ook wordt de lucht in de ruimte waar de lamp staat geïoniseerd waardoor de luchtkwaliteit ook wordt verbeterd en mensen dieper kunnen ademhalen. Een drie in één effect dus.


Actie oktober 2020 Aromadiffuser: €55 inclusief 10ml pure etherische lavendel olie. 
OP=OP. 

 

Vraag gerust naar andere modellen, kleuren en de prijzen.