• Op afspraak di-vr 10.00-17.00
  • Kom tot jezelf bij FemmeSense
  • Ontspanning, bewustwording en healing
  • Rust in hoofd en lijf
  • Gratis parkeren

Access Bars Class

 

FemmeSense geeft tijdelijk geen Bars classes. 

Weet jij hoe het is om een Bars sessie te ontvangen en weet jij ook hoe fijn dat is en wat dat met jou doet? Wil je dit heerlijke ontspannende proces zelf leren zodat je jouw kinderen, partner lekker thuis een Bars sessie kan geven? Dat kan als je een Bars class hebt gevolgd bij een Bars Facilitator. Een Bars Class is altijd een bijdrage aan jouw welzijn. Het kan heel veel shiften in jouw leven als je bereid bent dit te ontvangen en te kiezen. Het heeft mijn eigen leven totaal veranderd.  

Tijdens de Bars Class krijg je uitleg over Access Consciousness, clearings en lichaamsprocessen, ontvang je twee keer een Bars sessie en geef je twee sessies. Je kunt op een relaxte en gezellige manier oefenen met de techniek. Je krijgt twee video's te zien, een daarvan is een duidelijke instructievideo van de oprichters van Access Consciousness, Gary Douglas en Dr. Dain Heer en je krijgt een duidelijke instructiekaart mee naar huis om te gaan oefenen met de Bars plus een handboek over De Bars en Access Consciousness om alles wat ik verteld heb na te kunnen lezen als je weer thuis bent. 

De Access Bars Class is op één dag en na afloop krijg je een Bars practitioner certificaat mee naar huis. Met dit certificaat ben je een officiële Bars practitioner en mag je je business opzetten maar je kunt het zeker altijd thuis inzetten voor partner, kinderen, familie en vrienden. Als Bars practitioner mag je deelnemen aan zogenaamde "swap" sessies, waarin practitioners tegen een kleine vergoeding bars uitwisselen. Deze avonden zal ik regelmatig organiseren voor de deelnemers van de Class zodat je zelf ook dat heerlijke proces kunt blijven ontvangen. 

Tijdens de cursus dag is er koffie, thee, water, sap, fruit en volop zoete en zoute versnaperingen. Er is ruim tijd om in de middag te lunchen en even te wandelen of relaxen in het mooie natuurgebied van De kleine Melanen, op 50m afstand.  Lunch dient zelf meegebracht te worden, tenzij anders vermeld.

Wil jij dit proces leren en iedere keer als jij dit geeft zelf profiteren van het feit dat ontvanger én gever van Bars de energie van beperkende gedachten, ideeën, opvattingen, overtuigingen los kunnen laten? 

Wil jij Bars uitwisselen, zgn. Bars Swap, met andere Bars practitioners? Dat kan zodra je de eerste Bars class hebt gevolgd. 

De Bars leer je op één dag en de kosten zijn €300 voor de eerste class en €150 bij een herhaling van de class. Het BTW tarief is 0%. 

Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis meedoen, 16 en 17 jarigen betalen €150. Graag in overleg, vanwege de ruimte. 

AANMELDEN VOOR DE CLASS?  Stuur een mail met jouw gegevens naar info@barsfemke.nl. 

Deze prijzen zijn vastgesteld door Access Consciousness, deze zijn bij iedere facilitator gelijk.